Autómentő Szentlőrinckáta

Autómentő Szentlőrinckáta 0-24

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Szentlőrinckáta környékén, szükség esetén egész belföldön vállaljuk a bármilyen okból használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
autovontatas Szentlőrinckáta

  • sárga angyal autómentés Szentlőrinckáta
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler bérlés Szentlőrinckáta
  • autósegély Szentlőrinckáta
  • balesetes autó elszállítása Szentlőrinckáta
  • felborult autó mentése Szentlőrinckáta

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen járművek elszállítását.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kitűnő színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Szentlőrinckáta

Autómentés árak Szentlőrinckáta

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Szentlőrinckátai autómentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Szentlőrinckáta

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvezményes Szentlőrinckátai autómentés 0-24 06 30 285-75-58.