Autómentő Szentmártonkáta

Autómentő Szentmártonkáta 0-24

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Szentmártonkáta vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár országosan is vállaljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált gépkocsik mentését.
Autómentő Szentmártonkáta

  • autómentő Szentmártonkáta olcsón
  • nemzetközi autómentés
  • tréler bérlés Szentmártonkáta
  • mobil autósegély Szentmártonkáta
  • sérült autó elszállítása Szentmártonkáta
  • lerobbant autó mentése Szentmártonkáta

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen autók mentesítését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Szentmártonkáta

Autómentés árak Szentmártonkáta

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Szentmártonkátai gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Szentmártonkáta

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Szentmártonkátai autómentés non-stop 06 30 285-75-58.