Autómentő Szigetcsép

Autómentő Szigetcsép éjjel-nappal

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Szigetcsép vonzáskörzetében, szükség esetén országosan is nyújtjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentését.
automento csorlovel Szigetcsép

  • autómentő Szigetcsép
  • autószállítás olcsón külföldről
  • autószállító tréler Szigetcsép
  • helyszíni autójavítás Szigetcsép
  • balesetes autó elszállítása Szigetcsép
  • felborult autó mentése Szigetcsép

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott gépjárművek elszállítását.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Szigetcsép

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Szigetcsép

Autómentés árak Szigetcsép

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Szigetcsépi gépkocsimentési anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Szigetcsép

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, megfizethető Szigetcsépi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.