Autómentő Szigetmonostor

Autómentő Szigetmonostor 0-24

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Szigetmonostor régiójában, bizonyos esetekben egész belföldön nyújtjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentését.
gyors autoszerviz Szigetmonostor

  • autómentő Szigetmonostor olcsón
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler bérlés Szigetmonostor
  • autó segélyszolgálat Szigetmonostor
  • sérült autó elszállítása Szigetmonostor
  • bezárt autó nyitása Szigetmonostor

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a bajba jutott gépkocsik elszállítását.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű eszközökkel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Szigetmonostor

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Szigetmonostor

Autómentés árak Szigetmonostor

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Szigetmonostori gépkocsimentési anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Szigetmonostor

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Szigetmonostori autómentés 0-24 06 30 285-75-58.