Autómentő Szigetszentmiklós

Megosztás

Szigetszentmiklósi autómentés éjjel-nappal

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Szigetszentmiklós vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár egész Magyarországon biztosítjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
automento csorlovel Szigetszentmiklós

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen autók mentesítését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

Budapesten kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Szigetszentmiklós

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.

Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Szigetszentmiklós

Autómentés árak Szigetszentmiklós

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Szigetszentmiklósi autómentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Szigetszentmiklós

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, kedvező árú Szigetszentmiklósi autómentés non-stop 30/285-7558.