Autómentő Terézváros

Autómentő Terézváros éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Terézváros vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár egész Magyarországon biztosítjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentését.
automento csorlovel Terézváros

  • autómentés 0-24 Terézváros
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • autószállító tréler Terézváros
  • mobil autósegély Terézváros
  • sérült autó elszállítása Terézváros
  • bezárt autó nyitása Terézváros

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépkocsik mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás autók mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Terézváros

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Terézváros

Autómentés árak Terézváros

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Terézvárosi gépkocsimentési költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Terézváros

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Terézvárosi autómentés non-stop (30) 285 7558.