Autómentő Testvérhegy

Autómentő Testvérhegy non-stop

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Testvérhegy vonzáskörzetében, szükség esetén országosan is biztosítjuk a baleset miatt használhatatlanná vált járművek mentését.
gyors autoszerviz Testvérhegy

  • autómentő Testvérhegy
  • autómentés külföldről
  • tréler kölcsönzés Testvérhegy
  • autósegély Testvérhegy
  • sérült autó elszállítása Testvérhegy
  • lerobbant autó mentése Testvérhegy

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kitűnő színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Testvérhegy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Testvérhegy

Autómentés árak Testvérhegy

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Testvérhegyi gépkocsimentési költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Testvérhegy

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Testvérhegyi autómentés 0-24 30/285-7558.