Autómentő Tisztviselőtelep

Autómentő Tisztviselőtelep éjjel-nappal

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Tisztviselőtelep környékén, megegyezés alapján egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
Autómentő Tisztviselőtelep

  • autómentő Tisztviselőtelep
  • autómentés külföldről
  • autószállító tréler Tisztviselőtelep
  • autósegély Tisztviselőtelep
  • balesetes autó elszállítása Tisztviselőtelep
  • felborult autó mentése Tisztviselőtelep

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen járművek elszállítását.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros régiójában 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Tisztviselőtelep

Autómentés árak Tisztviselőtelep

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Tisztviselőtelepi mentesítés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Tisztviselőtelep

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Tisztviselőtelepi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.