Autómentő Törökkő

Autómentő Törökkő 0-24

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Törökkő régiójában, bizonyos esetekben egész Magyarországon kínáljuk a baleset miatt használhatatlanná vált járművek mentését.
autovontatas Törökkő

  • sárga angyal autómentés Törökkő
  • autómentés külföldről
  • tréler bérlés Törökkő
  • autó segélyszolgálat Törökkő
  • üzemképtelen autó mentése Törökkő
  • bezárt autó nyitása Törökkő

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen gépjárművek elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű eszközökkel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Törökkő

Autómentés árak Törökkő

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Törökkői mentesítés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Törökkő

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Törökkői autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.