Autómentő Törökszentmiklós

Törökszentmiklósi autómentő éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentő Törökszentmiklós környékén, megegyezés alapján egész belföldön kínáljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentesítését.
autovontatas Törökszentmiklós

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is biztosítjuk az üzemképtelen autók mentését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros környékén 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás autók mentését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Törökszentmiklós

Autómentés árak Törökszentmiklós

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Törökszentmiklósi autómentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Törökszentmiklós

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Törökszentmiklósi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.