Autómentő Törökvész

Autómentő Törökvész non-stop

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Törökvész területén, szükség esetén egész belföldön nyújtjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált autók mentését.
Autómentő Törökvész

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentesítését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Törökvész

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből akár kettőt is.

Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Törökvész

Autómentés árak Törökvész

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Törökvészi gépkocsimentési költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Törökvész

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó Törökvészi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.