Autómentő tréler Farkasrét

Autómentő tréler Farkasrét 0-24

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Farkasrét területén, megállapodás szerint akár egész belföldön vállaljuk a bármilyen okból használhatatlanná vált autók mentesítését.
gyors autoszerviz Farkasrét

  • autómentő Farkasrét
  • autószállítás Angliából
  • autószállító tréler Farkasrét
  • mobil autósegély Farkasrét
  • balesetes autó elszállítása Farkasrét
  • felborult autó mentése Farkasrét

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen autók elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon végezzük!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás autók mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

sarga angyal Farkasrét

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Farkasrét

Autómentés árak Farkasrét

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Farkasréti mentesítés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Farkasrét

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvező árú Farkasréti autómentés 0-24 (30) 285 7558.