Autómentő tréler Kőbánya hétvégén

Autómentő tréler Kőbánya hétvégén

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Kőbánya területén, bizonyos esetekben egész Magyarországon biztosítjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
gyors autoszerviz Kőbánya

  • autómentés 0-24 Kőbánya
  • autószállítás Angliából
  • autószállító tréler Kőbánya
  • autósegély Kőbánya
  • sérült autó elszállítása Kőbánya
  • lerobbant autó mentése Kőbánya

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

Budapesten 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Kőbánya

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Kőbánya

Autómentés árak Kőbánya

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Kőbányai autómentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Kőbánya

Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Kőbányai autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.