Autómentő tréler Rákoscsaba-Újtelep

Autómentő tréler Rákoscsaba-Újtelep non-stop

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Rákoscsaba-Újtelep környékén, megegyezés alapján egész Magyarországon biztosítjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentését.
autovontatas Rákoscsaba-Újtelep

  • sárga angyal autómentés Rákoscsaba-Újtelep
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler bérlés Rákoscsaba-Újtelep
  • autó segélyszolgálat Rákoscsaba-Újtelep
  • balesetes autó elszállítása Rákoscsaba-Újtelep
  • bezárt autó nyitása Rákoscsaba-Újtelep

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépjárművek mentesítését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros területén 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Rákoscsaba-Újtelep

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automento Rákoscsaba-Újtelep

Autómentés árak Rákoscsaba-Újtelep

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Rákoscsaba-Újtelepi autómentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Rákoscsaba-Újtelep

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Rákoscsaba-Újtelepi autómentés non-stop 30/285-7558.