Autómentő tréler Rákoskeresztúr

Autómentő tréler Rákoskeresztúr 0-24

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Rákoskeresztúr vonzáskörzetében, megegyezés alapján egész Magyarországon biztosítjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentését.
Autómentő Rákoskeresztúr

  • sárga angyal autómentés Rákoskeresztúr
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler Rákoskeresztúr
  • helyszíni autójavítás Rákoskeresztúr
  • balesetes autó elszállítása Rákoskeresztúr
  • bezárt autó nyitása Rákoskeresztúr

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott járművek mentését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű eszközökkel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Rákoskeresztúr

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Rákoskeresztúr

Autómentés árak Rákoskeresztúr

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Rákoskeresztúri gépkocsimentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Rákoskeresztúr

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Rákoskeresztúri autómentés non-stop 06 30 285-75-58.