Autómentő tréler Zugliget

Autómentő tréler Zugliget éjjel-nappal

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Zugliget területén, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a bármilyen okból használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
gyors autoszerviz Zugliget

  • autómentő Zugliget olcsón
  • nemzetközi autómentés
  • tréler Zugliget
  • helyszíni autójavítás Zugliget
  • sérült autó elszállítása Zugliget
  • felborult autó mentése Zugliget

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen gépkocsik mentesítését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás autók mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Zugliget

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Zugliget

Autómentés árak Zugliget

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Zugligeti gépjármű mentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Zugliget

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, megfizethető Zugligeti autómentés 0-24 30/285-7558.