Autómentő Újpest

Autómentő Újpest éjjel-nappal

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Újpest régiójában, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
Autómentő Újpest

  • sárga angyal autómentés Újpest
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler bérlés Újpest
  • helyszíni autójavítás Újpest
  • üzemképtelen autó mentése Újpest
  • lerobbant autó mentése Újpest

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépjárművek mentesítését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás autók mentését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes tevékenységeink – Goldner Autómentő Újpest

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók – autómentő Újpest

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Újpest

Autómentés árak Újpest

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Újpesti mentesítés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Újpest

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Újpesti autómentés non-stop 06 30 285-75-58.