Autómentő Vác

Megosztás

Váci autómentő 0-24

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Vác régiójában, szükség esetén országosan is biztosítjuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
Autómentő Vác

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott gépjárművek mentesítését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és sofőröket.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Vác

Autómentés árak Vác

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Váci mentesítés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Vác

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, megfizethető Váci autómentés non-stop 30/285-7558.