Autómentő Veresegyház

Megosztás

Veresegyházi autómentés éjjel-nappal

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Veresegyház régiójában, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentését.
Autómentő Veresegyház

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a működésképtelen gépjárművek mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros területén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Veresegyház

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Veresegyház

Autómentés árak Veresegyház

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Veresegyházi gépkocsimentési anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Veresegyház

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Veresegyházi autómentés non-stop 30/285-7558.