Autómentő Zöldmál

Autómentő Zöldmál non-stop

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Zöldmál területén, szükség esetén egész Magyarországon biztosítjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált járművek mentesítését. Autómentő Zöldmál

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen gépkocsik mentesítését. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést rekordidő alatt, kiváló színvonalon biztosítjuk! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni. Vállaljuk az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Zöldmál

Autómentés árak Zöldmál

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Zöldmáli gépjármű mentés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento Zöldmál Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Zöldmáli autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.