Sérült autó vontatása Angyalföld

Sérült autó vontatása Angyalföld hétvégén

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Angyalföld területén, megállapodás szerint akár országosan is vállaljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentesítését.
gyors autoszerviz Angyalföld

  • autómentő Angyalföld olcsón
  • autómentés külföldről
  • autószállító tréler Angyalföld
  • helyszíni autójavítás Angyalföld
  • balesetes autó elszállítása Angyalföld
  • lerobbant autó mentése Angyalföld

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen gépjárművek elszállítását.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

Budapesten kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Angyalföld

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Angyalföld

Autómentés árak Angyalföld

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Angyalföldi mentesítés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Angyalföld

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvezményes Angyalföldi autómentés non-stop 06 30 285-75-58.