Autószállító Alsórákos

Autószállító Alsórákos non-stop

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Alsórákos vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész Magyarországon nyújtjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált járművek mentesítését.
gyors autoszerviz Alsórákos

  • sárga angyal autómentés Alsórákos
  • nemzetközi autómentés
  • tréler kölcsönzés Alsórákos
  • autó segélyszolgálat Alsórákos
  • sérült autó elszállítása Alsórákos
  • felborult autó mentése Alsórákos

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen gépjárművek mentesítését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon végezzük!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás autók mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Alsórákos

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Alsórákos

Autómentés árak Alsórákos

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Alsórákosi autómentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Alsórákos

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Alsórákosi autómentés 0-24 30/285-7558.