Autószállító Cinkota

Autószállító Cinkota hétvégén

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Cinkota régiójában, bizonyos esetekben egész belföldön biztosítjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
gyors autoszerviz Cinkota

  • autómentő Cinkota olcsón
  • autómentés külföldről
  • tréler kölcsönzés Cinkota
  • helyszíni autójavítás Cinkota
  • balesetes autó elszállítása Cinkota
  • felborult autó mentése Cinkota

Belföldön országosan elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen járművek mentesítését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

Budapesten kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automento Cinkota

Autómentés árak Cinkota

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Cinkotai mentesítés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Cinkota

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Cinkotai autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.