Autószállító Istenhegy

Autószállító Istenhegy éjjel

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Istenhegy vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár egész Magyarországon vállaljuk a bármilyen okból használhatatlanná vált járművek mentését.
automento csorlovel Istenhegy

  • autómentő Istenhegy
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler Istenhegy
  • autósegély Istenhegy
  • sérült autó elszállítása Istenhegy
  • lerobbant autó mentése Istenhegy

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük a bajba jutott gépkocsik mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás járművek mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Istenhegy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Istenhegy

Autómentés árak Istenhegy

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Istenhegyi gépkocsimentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Istenhegy

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Istenhegyi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.