Autószállító Istvánmező

Autószállító Istvánmező éjjel

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Istvánmező területén, megegyezés alapján egész Magyarországon kínáljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
gyors autoszerviz Istvánmező

  • autómentő Istvánmező olcsón
  • nemzetközi autómentés
  • tréler kölcsönzés Istvánmező
  • autó segélyszolgálat Istvánmező
  • balesetes autó elszállítása Istvánmező
  • bezárt autó nyitása Istvánmező

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen autók mentesítését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás járművek mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban újfent használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automento Istvánmező

Autómentés árak Istvánmező

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Istvánmezői gépjármű mentés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Istvánmező

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Istvánmezői autómentés non-stop (30) 285 7558.