Autószállító József Attila-lakótelep hétvégén

Autószállító József Attila-lakótelep hétvégén

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés József Attila-lakótelep környékén, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentését.
automento csorlovel József Attila-lakótelep

  • autómentés 0-24 József Attila-lakótelep
  • autómentés külföldről
  • tréler kölcsönzés József Attila-lakótelep
  • autó segélyszolgálat József Attila-lakótelep
  • üzemképtelen autó mentése József Attila-lakótelep
  • bezárt autó nyitása József Attila-lakótelep

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen gépkocsik mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros környékén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese József Attila-lakótelep

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Igen, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automento József Attila-lakótelep

Autómentés árak József Attila-lakótelep

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: József Attila-lakótelepi gépkocsimentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely József Attila-lakótelep

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó József Attila-lakótelepi autómentés 0-24 (30) 285 7558.