Autószállító Kissvábhegy

Autószállító Kissvábhegy éjjel

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Kissvábhegy környékén, megállapodás szerint akár országosan is vállaljuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
Autómentő Kissvábhegy

  • autómentő Kissvábhegy olcsón
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler Kissvábhegy
  • mobil autósegély Kissvábhegy
  • üzemképtelen autó mentése Kissvábhegy
  • lerobbant autó mentése Kissvábhegy

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen autók mentését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás autók mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

sarga angyal Kissvábhegy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása megoldható-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból akár kettőt is.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Kissvábhegy

Autómentés árak Kissvábhegy

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Kissvábhegyi mentesítés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Kissvábhegy

Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, kedvező árú Kissvábhegyi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.