Autószállító Margitsziget

Autószállító Margitsziget 0-24

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Margitsziget régiójában, bizonyos esetekben egész Magyarországon vállaljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentését.
automento csorlovel Margitsziget

  • sárga angyal autómentés Margitsziget
  • autómentés külföldről
  • tréler bérlés Margitsziget
  • autósegély Margitsziget
  • sérült autó elszállítása Margitsziget
  • felborult autó mentése Margitsziget

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is vállaljuk az üzemképtelen autók mentését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Margitsziget

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Margitsziget

Autómentés árak Margitsziget

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Margitszigeti gépjármű mentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Margitsziget

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető Margitszigeti autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.