Autószállító Rákoscsaba

Autószállító Rákoscsaba éjjel-nappal

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Rákoscsaba vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár egész Magyarországon biztosítjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált gépkocsik mentését.
automento csorlovel Rákoscsaba

  • autómentő Rákoscsaba olcsón
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • autószállító tréler Rákoscsaba
  • autó segélyszolgálat Rákoscsaba
  • üzemképtelen autó mentése Rákoscsaba
  • bezárt autó nyitása Rákoscsaba

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük az üzemképtelen járművek elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros környékén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Rákoscsaba

Hasznos információk

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Igen, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Rákoscsaba

Autómentés árak Rákoscsaba

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Rákoscsabai mentesítés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Rákoscsaba

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Rákoscsabai autómentés 0-24 06 30 285-75-58.