Autószállító Virányos

Autószállító Virányos éjjel

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Virányos területén, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
Autómentő Virányos

  • autómentő Virányos olcsón
  • autómentés külföldről
  • tréler Virányos
  • mobil autósegély Virányos
  • sérült autó elszállítása Virányos
  • felborult autó mentése Virányos

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük az üzemképtelen gépkocsik mentesítését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

sarga angyal Virányos

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Virányos

Autómentés árak Virányos

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Virányosi gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Virányos

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Virányosi autómentés non-stop 30/285-7558.