Balesetes autó elszállítása Mátyásföld

Balesetes autó elszállítása Mátyásföld éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Mátyásföld területén, bizonyos esetekben egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
Autómentő Mátyásföld

  • sárga angyal autómentés Mátyásföld
  • autómentés külföldről
  • autószállító tréler Mátyásföld
  • mobil autósegély Mátyásföld
  • üzemképtelen autó mentése Mátyásföld
  • felborult autó mentése Mátyásföld

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen gépkocsik elszállítását.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros területén 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Mátyásföld

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Mátyásföld

Autómentés árak Mátyásföld

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Mátyásföldi autómentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Mátyásföld

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó Mátyásföldi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.