Balesetes autó elszállítása Népliget non-stop

Balesetes autó elszállítása Népliget non-stop

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Népliget vonzáskörzetében, megegyezés alapján egész belföldön kínáljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált autók mentesítését.
gyors autoszerviz Népliget

  • autómentés 0-24 Népliget
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • autószállító tréler Népliget
  • autósegély Népliget
  • üzemképtelen autó mentése Népliget
  • lerobbant autó mentése Népliget

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott gépjárművek mentesítését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros környékén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás járművek mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Népliget

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Népliget

Autómentés árak Népliget

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Népligeti gépjármű mentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Népliget

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Népligeti autómentés 0-24 (30) 285 7558.