Balesetes autó elszállítása Rákospalota

Balesetes autó elszállítása Rákospalota éjjel-nappal

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Rákospalota területén, megállapodás szerint akár egész Magyarországon nyújtjuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
Autómentő Rákospalota

  • autómentő Rákospalota
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler Rákospalota
  • mobil autósegély Rákospalota
  • üzemképtelen autó mentése Rákospalota
  • felborult autó mentése Rákospalota

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk a működésképtelen gépkocsik mentését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Rákospalota

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha az autó állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Rákospalota

Autómentés árak Rákospalota

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Rákospalotai gépkocsimentés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Rákospalota

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Rákospalotai autómentés 0-24 30/285-7558.