Belföldi autómentés Albertfalva éjjel

Belföldi autómentés Albertfalva éjjel

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Albertfalva vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár egész Magyarországon nyújtjuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
autovontatas Albertfalva

  • autómentő Albertfalva olcsón
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler Albertfalva
  • autó segélyszolgálat Albertfalva
  • sérült autó elszállítása Albertfalva
  • bezárt autó nyitása Albertfalva

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen autók elszállítását.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű eszközökkel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent használni tudja a járművét.

sarga angyal Albertfalva

Hasznos információk

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Albertfalva

Autómentés árak Albertfalva

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Albertfalvai autómentés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Albertfalva

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó Albertfalvai autómentés 0-24 (30) 285 7558.