Belföldi autómentés Herminamező

Belföldi autómentés Herminamező éjjel

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Herminamező területén, megegyezés alapján egész Magyarországon biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
autovontatas Herminamező

  • autómentő Herminamező
  • autószállítás Angliából
  • tréler bérlés Herminamező
  • autó segélyszolgálat Herminamező
  • sérült autó elszállítása Herminamező
  • felborult autó mentése Herminamező

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is vállaljuk az üzemképtelen gépjárművek elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket gyorsan, kitűnő színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Herminamező

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Herminamező

Autómentés árak Herminamező

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Herminamezői mentesítés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Herminamező

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Herminamezői autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.