Belföldi autómentés Rákoskeresztúr

Belföldi autómentés Rákoskeresztúr 0-24

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Rákoskeresztúr területén, szükség esetén egész belföldön biztosítjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált járművek mentesítését.
automento csorlovel Rákoskeresztúr

  • autómentő Rákoskeresztúr olcsón
  • autómentés külföldről
  • tréler bérlés Rákoskeresztúr
  • autó segélyszolgálat Rákoskeresztúr
  • sérült autó elszállítása Rákoskeresztúr
  • lerobbant autó mentése Rákoskeresztúr

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen gépjárművek mentését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros területén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Rákoskeresztúr

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Rákoskeresztúr

Autómentés árak Rákoskeresztúr

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Rákoskeresztúri gépjármű mentés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Rákoskeresztúr

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Rákoskeresztúri autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.