Belföldi autómentés Sasad

Belföldi autómentés Sasad hétvégén

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Sasad régiójában, megállapodás szerint akár egész Magyarországon biztosítjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált járművek mentését.
autovontatas Sasad

  • sárga angyal autómentés Sasad
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler bérlés Sasad
  • autó segélyszolgálat Sasad
  • balesetes autó elszállítása Sasad
  • bezárt autó nyitása Sasad

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen járművek elszállítását.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros környékén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

sarga angyal Sasad

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Sasad

Autómentés árak Sasad

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Sasadi autómentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Sasad

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Sasadi autómentés 0-24 30/285-7558.