Gépjármű mentesítés Újlipótváros

Gépjármű mentesítés Újlipótváros 0-24

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Újlipótváros környékén, megegyezés alapján országosan is biztosítjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált járművek mentését.
automento csorlovel Újlipótváros

  • sárga angyal autómentés Újlipótváros
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler kölcsönzés Újlipótváros
  • helyszíni autójavítás Újlipótváros
  • sérült autó elszállítása Újlipótváros
  • bezárt autó nyitása Újlipótváros

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépjárművek mentesítését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen autók mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Újlipótváros

Autómentés árak Újlipótváros

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Újlipótvárosi gépkocsimentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Újlipótváros

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvezményes Újlipótvárosi autómentés non-stop 30/285-7558.