Gépkocsi műszaki segélyszolgálat Kőbánya-Kertváros hétvégén

Gépkocsi műszaki segélyszolgálat Kőbánya-Kertváros hétvégén

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Kőbánya-Kertváros régiójában, megegyezés alapján egész belföldön nyújtjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentesítését.
automento csorlovel Kőbánya-Kertváros

  • autómentő Kőbánya-Kertváros
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • autószállító tréler Kőbánya-Kertváros
  • autósegély Kőbánya-Kertváros
  • üzemképtelen autó mentése Kőbánya-Kertváros
  • felborult autó mentése Kőbánya-Kertváros

Belföldön országosan elérhető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott autók mentését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros régiójában 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Kőbánya-Kertváros

Autómentés árak Kőbánya-Kertváros

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Kőbánya-Kertvárosi gépkocsimentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Kőbánya-Kertváros

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Kőbánya-Kertvárosi autómentés non-stop (30) 285 7558.