Gépkocsi műszaki segélyszolgálat Kútvölgy

Gépkocsi műszaki segélyszolgálat Kútvölgy non-stop

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Kútvölgy vonzáskörzetében, megegyezés alapján országosan is kínáljuk a baleset miatt használhatatlanná vált járművek mentesítését.
gyors autoszerviz Kútvölgy

  • autómentő Kútvölgy olcsón
  • autómentés külföldről
  • tréler Kútvölgy
  • autósegély Kútvölgy
  • üzemképtelen autó mentése Kútvölgy
  • felborult autó mentése Kútvölgy

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a működésképtelen gépkocsik elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros környékén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Kútvölgy

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Kútvölgy

Autómentés árak Kútvölgy

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Kútvölgyi gépjármű mentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Kútvölgy

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető Kútvölgyi autómentés 0-24 30/285-7558.