Autómentés az M7 autópályán

Megosztás

Goldner autómentő az M7-es autópályán

Van úgy, hogy az ember nyugodtan halad az autópályán, amikor egyszer csak azt veszi észre, hogy a fedélzeti visszajelző lámpák egyike kigyullad, vagy éppen bármiféle jelzés nélkül az autó lassulni kezd, majd megáll.

Azonnali segítségért érintse meg az alábbi telefon ikont!

autómentő hívása

Ilyenkor az ember kénytelen a leállósávba kormányozni az autót, és a motorháztető felnyitása után előfordul, hogy azzal kell szembesülnie: segítséget kell hívnia. Az autópályán nagyon kellemetlen lakott területen kívül, mindenféle segítség nélkül ilyen helyzetbe kerülni. Ekkor előkerül a telefon, és ha van autószerelő ismerős, vagy aki az autót el tudja vontatni, akkor szerencsénk van. Rosszabb esetben elkezdünk keresgélni a neten autómentő cég után. Ilyenkor  mindenki fejében megfordul hogy vajon mennyibe fog ez nekem kerülni, és mikor fog ideérni a segítség?

Road assistance M7

Ha szeretné, hogy az autómentés ne egy vagyonba kerüljön, hanem korrekt áron kapjon segítséget, esetleg műszaki támogatást ahhoz, hogy az autót el tudja indítani, akkor hívja bizalommal a Goldner Autómentőt! Mi éjjel-nappal készenlétben vagyunk és akár az M7-es autópályán, akár bármely másik autópályán (pl. M35, M0) akad el, igyekszünk mihamarabb a segítségére sietni. Telefonos egyeztetés (+36 30 285 7558) után ha telefonon keresztül nem lehet segíteni, kollégánk autóba ül, és a helyszínre érkezik az autómentő trélerrel.