Autómentés Pest megye

Megosztás

Autómentés Pest megye

A Goldner Autómentő Pest megyei telephellyel is rendelkezik. Így például autómentőnk el tud indulni Kistarcsáról, Gyömrőről vagy Pécelről, de az M3-as autópálya gyorsan elérhető a gödöllői telephelyünkről induló trélerrel.

autómentő hívása

A több telephely gyorsabb kiérkezést feltételez, ami által üzemanyag költségben és mentési árban is kedvezőbb ajánlatot tudunk tenni. Így optimális gyorsaság- és költség-optimalizálás érhető el. Ha hív minket, csapatunk tagja pár percen belül el tud indulni, akár hétvégén is, mert nálunk az ügyfél áll a vállalkozás középpontjában.

Jól tudjuk, hogy minden hosszú távon jól működő vállalkozás az elégedett ügyfelekből él, ezért célunk, hogy úgy teljesítsük a kérését, hogy maximálisan elégedett legyen a kapott szolgáltatással.

Gyors autómentés Pest megyében

A forgalmi viszonyoktól függően fél órán belül vagy akár még gyorsabban ki tudunk érkezni Önhöz, és ha az autó nem indítható be a helyszínen, akkor a kollégánk trélerre teszi járművét, és az Ön által megjelölt helyre (címre, lakóhelyre, illetve autómentő vagy autószerelő műhelybe) szállítja. A Goldner Autómentő a “szerencse a szerencsétlenségben” forduljon hozzánk bizalommal nem fogja megbánni.

Az élet kiszámíthatatlan, és tudjuk, hogy milyen érzés elakadni valahol útközben különösen akkor, ha az ember valahová nagyon siet, időre megy, vagy utasai is vannak. Netalán gyermeket szállít az autóban. Senkinek sem kívánjuk, hogy ilyen helyzetbe kerüljön, és ezzel a mentalitással szállunk ki a helyszínre is. Ha felhív minket, a lehető leggyorsabban a helyszínre igyekszünk.

Sokan nem tudják, hogy mi mindenre vagyunk képesek: nem csak az út mentén tudunk műszaki segítséget nyújtani, hanem tetszőleges távolságra el tudjuk vinni az autóját is méghozzá úgy, hogy az autón egy karcolás se essen. Nem szabad elfelejteni, hogy szüksége van a segítségünkre, és mi a rendelkezésére állunk: telefonon (+36 30 285 7558) és e-mailen ([email protected]) is el tud érni minket, és mindenféle módon állunk a rendelkezésére akár szaktanácsot kell adni telefonon, akár hathatós fizikai segítségre van szüksége.

error: Content is protected !!