Tréleres autószállítás

Megosztás

Tréleres autószállítás

Kedvező árú tréleres autószállítás Németországból, külföldről, Goldner Autómentő Kft +36 30 285 7558:  egy autószállító tréler segítségével bármely járművet el tudunk szállítani A-ból B-be. Ez a szállítási mód nem véletlenül népszerű, mert ha egy járművet nagyobb távolságban kell mozgatni, akkor a tréleres autószállítás gyakorlatilag a legpraktikusabb és legrugalmasabb szállítási mód.

Trélerrel vállalunk autó szállítást, illetve gépszállítást. Trélerünk felépítménye speciálisan van kialakítva annak érdekében, hogy a szállított járműveket biztonságosan tudjuk rögzíteni. A tréleres autószállítás árak nagy mértékben függnek attól, hogy mekkora járművet, illetve milyen súlyú gépet kell mozgatni, valamint hogy a szállítás mennyire sürgős.

A tréleres autószállítás nemzetközi viszonylatban az egyik legkifizetődőbb. Ha külföldről szeretne járművet szállítani, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén!

Tréleres autószállítással szállítunk

  • személyautót
  • kisteherautót
  • kisbuszt
  • furgont
  • lakókocsit
  • munkagépet

Az autó rögzítése tréleren biztonságos módon önfeszítő hevederekkel történik. Ez teszi lehetővé, hogy a szállított járműben vagy gépben ne keletkezzen sérülés. Ha a szállított jármű futóműve megsérült, biztonsági rögzítést alkalmazunk a kerekeknél. A járművet általában az alváz valamely pontján vagy a futómű hídjánál rögzítjük.

Ha az autó gurulni tud, a szállított objektumot az autómentőre felcsörlőzzük. A járművet rögzítjük a platón biztonsági hevederekkel. Ezek olyan speciális anyagból készült, fonott eszközök, amelyek a rögzített objektum tömegének többszörösét is elbírják. A tréleres autószállítás legfontosabb szempontja a biztonság.

tréleres autószállítás

Autóbehozatal trélerrel

Vállalunk autóbehozatalt is tréleres autószállítással. Autókereskedők, magánszemélyek egyedi igényeit teljesítjük egyeztetés szerint.

Roncsautó elszállítás

Autószállító trélerünkkel vállaljuk összetört autók, motorok, roncsok elszállítását az ügyfél által kijelölt cél helyre.

Rendszám nélküli autó vontatása

Rendszám nélküli autó vontatás tudomásunk szerint csak emelve történhet. A legegyszerűbb megoldás, ha a szóban forgó járművet autószállító trélerre tesszük, és úgy szállítjuk el.

Üzemképtelen vagy motorhibás autó szállítását is vállaljuk. Ha autószerelőhöz szeretné eljuttatni meghibásodott gépkocsiját szervizelés céljából, abban is tudunk segíteni Budapest területén.

Jelenlegi járműveinkkel egyszerre egy autót tudunk szállítani. Ha elérhető árú tréleres autószállításra van szüksége, keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!