Goldner autómentő Budavár

1. kerületi autómentő non-stop

(30) 285 7558

Megfizethető összegű autómentés 1. kerület régiójában, megegyezés alapján egész belföldön biztosítjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált autók mentesítését.
Autómentő 1. kerület

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a bajba jutott autók elszállítását.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen járműveket és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen autók számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

Hírek: https://budapest-1-kerulet.lap.hu/budapest_i_kerulet_terkepe/25602166

http://www.budavar.hu/hirek?

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automento 1. kerület

Autómentés árak 1. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: 1. kerületi autómentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento 1. kerület

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető 1. kerületi autómentés non-stop 30/285-7558.