Goldner Autómentő Dunakeszi

Dunakeszi autómentés 0-24

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Dunakeszi területén, szükség esetén egész Magyarországon vállaljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentesítését.
gyors autoszerviz Dunakeszi

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott gépkocsik elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű eszközökkel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automento Dunakeszi

Autómentés árak Dunakeszi

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Dunakeszii autómentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Dunakeszi

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Dunakeszii autómentés non-stop (30) 285 7558.