Goldner Autómentő Gyömrő

Gyömrői autómentő éjjel-nappal

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Gyömrő vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész Magyarországon kínáljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
gyors autoszerviz Gyömrő

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is biztosítjuk a működésképtelen gépkocsik elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Gyömrő

Autómentés árak Gyömrő

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Gyömrői mentesítés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Gyömrő

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, megfizethető Gyömrői autómentés 0-24 (30) 285 7558.