Karambolos autó elszállítása Felsőrákos 0-24

Karambolos autó elszállítása Felsőrákos 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Felsőrákos régiójában, megállapodás szerint akár egész Magyarországon vállaljuk a bármilyen okból használhatatlanná vált járművek mentesítését.
autovontatas Felsőrákos

  • sárga angyal autómentés Felsőrákos
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler kölcsönzés Felsőrákos
  • autó segélyszolgálat Felsőrákos
  • balesetes autó elszállítása Felsőrákos
  • felborult autó mentése Felsőrákos

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük a működésképtelen járművek elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automento Felsőrákos

Autómentés árak Felsőrákos

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Felsőrákosi mentesítés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Felsőrákos

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Felsőrákosi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.