Karambolos autó elszállítása Gubacsidűlő éjjel

Karambolos autó elszállítása Gubacsidűlő éjjel

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Gubacsidűlő vonzáskörzetében, szükség esetén egész Magyarországon nyújtjuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentését.
autovontatas Gubacsidűlő

  • autómentés 0-24 Gubacsidűlő
  • nemzetközi autómentés
  • tréler bérlés Gubacsidűlő
  • mobil autósegély Gubacsidűlő
  • balesetes autó elszállítása Gubacsidűlő
  • lerobbant autó mentése Gubacsidűlő

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is biztosítjuk az üzemképtelen járművek mentesítését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Gubacsidűlő

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Gubacsidűlő

Autómentés árak Gubacsidűlő

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Gubacsidűlői gépkocsimentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Gubacsidűlő

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Gubacsidűlői autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.