Karambolos autó elszállítása Laposdűlő non-stop

Karambolos autó elszállítása Laposdűlő non-stop

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Laposdűlő környékén, szükség esetén egész belföldön vállaljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentését.
Autómentő Laposdűlő

  • sárga angyal autómentés Laposdűlő
  • autómentés külföldről
  • tréler bérlés Laposdűlő
  • mobil autósegély Laposdűlő
  • balesetes autó elszállítása Laposdűlő
  • felborult autó mentése Laposdűlő

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk az üzemképtelen gépjárművek elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás járművek mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Laposdűlő

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Laposdűlő

Autómentés árak Laposdűlő

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Laposdűlői gépkocsimentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Laposdűlő

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvezményes Laposdűlői autómentés non-stop 06 30 285-75-58.