Karambolos autó elszállítása Rákosfalva

Karambolos autó elszállítása Rákosfalva éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Rákosfalva vonzáskörzetében, bizonyos esetekben országosan is nyújtjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
automento csorlovel Rákosfalva

  • autómentő Rákosfalva olcsón
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler bérlés Rákosfalva
  • mobil autósegély Rákosfalva
  • balesetes autó elszállítása Rákosfalva
  • felborult autó mentése Rákosfalva

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen járművek elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést rekordidő alatt, kitűnő színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Rákosfalva

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő autón kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Rákosfalva

Autómentés árak Rákosfalva

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Rákosfalvai gépkocsimentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Rákosfalva

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Rákosfalvai autómentés 0-24 30/285-7558.